čtvrtek 5. října 2017

Turbulence - Whitney G.

Autor: Whitney G.
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 439
Rok vydání: 2017

"Jdi se bodnout, New Yorku.
Jdi se vycpat, New York Times.
Jdi do prdele, ty víš kdo.
Táhni do hajzlu, Kennedy."

Po bolestném rozchodu s přítelem Gillian nemá zájem o vážný vztah, okouzlující Jake Weston však do jejího života vtrhne jako bouře a jedna vášnivá noc přeroste v množství nezávazných sexuálních schůzek na různých místech světa. On je zkušený pilot a ona začínající letuška - v aerolinkách s přísným zákazem vztahů mezi zaměstnanci. Oba mají svá tajemství a každý jiné problémy s rodinou. Neměli se zamilovat, jejich srdce měla zůstat v bezpečí, jejich skandální milostná aféra se jim však vymkla z rukou a je odsouzena k záhubě. Tohle je jejich bouřlivá láska plná vzestupů, pádů a otoček.

Whitney G. (celým jménem Whitney Gracia Williams) se narodila roku 1988 v Memphisu v Tennessee. Říká o sobě, že je optimistka posedlá cestováním, má ráda sladkosti, miluje čaj a skvělou kávu. V roce 2014 ji vyšla erotická trilogie Reasonable Doubt, jež se vyšplhala na žebříčky bestsellerů New York Times a USA Today. Napsala new adult romanci Sincerely, Carter, romantickou sérii Steamy Coffee Collection a několik dalších románů ze současnosti. S Nicole London založila blog The Indie Tea pro nezávislé autorky romancí.
Pokud si zrovna nepovídá se čtenáři na své facebookové stránce, můžete ji najít na instagramu nebo na její webové stránce, a když není ani tam, pravděpodobně je zamčená a pracuje na dalším šíleném příběhu. (webovky)

Já na ty eroticky laděné romány moc nejsem. Ale! Mám s Baronetem velmi skvělou spolupráci, našla jsem tam naprosto báječnou ženskou, a díky těmto faktorům mě Turbulence neminula. A já za to můžu být ráda, protože bych si jinak nechala utéct příběh, který se mi líbil svým zpracováním a holt ty sexuální scény jsem přeskakovala. :-)

Gillian je docela obyčejná holka, která chodí s fajn klukem. Fajn jen na první pohled... vyklube se z něho totální magor a Gillian skončí sama. Jake je ironický, arogantní, nafoukaný idiot, ale dámy, i přes tyto vlastnosti jej musíte a budete milovat! A jednoho dne se cesty těchto dvou lidí zkříží...
Byla nutná výpustka? Věřte mi, byla! Pochopíte, až si přečtete Turbulenci.

"Ty jsi pořád moje anomálie."

Když se na celý příběh podívám svým "znaleckým" okem, tak je v knize spousta mini zápletek, které ji maximálně oživily. Líbilo se mi, jakým způsobem autorky popsala postavy a vykreslila jejich charaktery. Gillian bych možná nezmiňovala, to byla "obyčejná" ženská, která mi ale nelezla na nervy, takže velké plus, ovšem Jake, to byla jiná liga. Tak arogantního sobečka jste už dlouho neviděly, milé dámy. I když se to může jevit jako jeho negativum, tak přesně v tom se skrývala jeho přitažlivost a magický sex appeal. Byl svým osobitým způsobem totálně neodolatelný a jak napsala má kamarádka Míša, tak se budu opakovat - jsem team Weston! :)

Celkově se mi celý příběh líbil a aby u mě dosáhl plného počtu bodů, chtěla bych tam méně slov typu ošukat, ojebat a jim podobné. V tomto zastávám názor, že méně je někdy více. Ale na druhou stranu, vůbec se toho nebojte, protože děj je napínavý, akční, pořád se tam něco děje a u čtení se v žádném případě nudit nebudete. Nejsou tam žádné hluché místa, každá stránka ukrývá pořádnou dávku písmenek, jenž vás nezklamou.

Doporučuji všem ženám a dívkám, které mají chuť na romantiku, erotiku a nechtějí číst plytké příběhy. Tohle je děsně dobře napsané. :-)

Hvězdné hodnocení:


Děkuji nakladatelství Baronet za zaslání recenzního výtisku a pokud si knihu chcete koupit, tak můžete přímo tady.

Díky za přečtení a mějte se fajn!
Daramegan

Žádné komentáře:

Okomentovat