čtvrtek 11. října 2018

Knížka a čtečka jako v peřince

Zdravím vás, milí čtenáři.

Nedávno jsem se zamýšlela nad tím, že by nebylo od věci si pořídit obal na čtečku. Koukala jsem po různých eshopech, dokonce zabrouzdala na Aliexpress i Wish, ale žádný obal mě nezaujal.
Když se mi líbil motivem, nebyl na mou čtečku (Pocketbook), když byl na mou čtečku, nebyl v motivu, který bych uvítala a tak to bylo stále dokola. Po delší době jsem toho měla dost a řekla si, že se smířím s klasických, nemastným, neslaným.

Pak jsem zahlédla na Facebooku v jedné skupině inzerát, že slečna šije obaly na knihy a není pro ni problém ušít proto obal i na čtečku. Slečně jsem napsala, ona mi odpověděla, já si vybrala motiv a hle! Jak je to jednoduché! :-) Za krásný peníz mám obal, který nejen vyhovuje mé čtečce, ale i mým očím, co se týče motivu. :-)

Co mi pomohlo k tomu, abych se rozhodla pro Luu, tak byl fakt, že je nováčkem v tomto "průmyslu" a každý dobrý čin se má podporovat. Navštívila jsem tedy stránky na facebooku Obaly na knihy od Luu, napsala slečně zprávu a začaly jsme se řešit, jak by měl výsledný obal vypadat.



Proč vám tento celý článek píšu a pěju ódy na Luu? Protože jsem spokojená s výsledkem, protože dle mého názoru jsou všechny ceny velmi příznivé a protože ráda pomůžu někomu, kdo umí, dostat se na světlo v našem knihomolském světě.

Na výběr máte z široké škály různých motivů a vzorů, přičemž každý den Luu přidává nové a není problém vytvořit obal na přání.


Pokud se rozhodnete, že také zkusíte oblíct svou čtečku nebo knihu, můžete Luu kontaktovat na FB stránkách (Obaly na knihy od Luu) nebo ji napsat email: obalyodluu@seznam.cz.





Na stránkách od Obaly na knihy od Luu najdete nejen vzorník látek, ale také fotky již hotových výrobků, abyste věděli, co má pro vás Luu připraveno. Nekupujete zajíce v pytli! :-) Některé kousky se mi líbily a proto přikládám pár dalších fotek. :-)

Myslím si, že Luu je opravdu šikovná a já si svůj obal nemůžu vynachválit. Už byste jej rádi viděli, že? :-) Tak tady je:
 

Rozhodně to není poslední kousek, který jsem si u slečny objednala! A určitě, co musím zmínit a zvlášť v dnešní době je důležité - finančně vás to nezrujnuje. Ceny jsou lidové, Luu je velmi příjemná, výsledky jsou fantastické. Opravdu vám Luu doporučuji. Blíží se čas vánoc, dárky můžete mít hned zajištěné a hlavně, originální! :-)

Naposledy připomínám: Facebook - Obaly na knihy od Luu
                                        Email: obalyodluu@seznam.cz

Díky za přečtení a mějte se fajn!
Daramegan

Žádné komentáře:

Okomentovat